Beşeylül İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://salihlibeseylul.meb.k12.tr
Adres : Eski Cami Mah. Atatürk Cad. No66 Salihli/MANİSA
VİZYON : Beşeylül İlkokulu olarak; Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini, her velinin çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini, öğretenlerin ve öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimlerine katkı sağlamasının önemine inanmasını HEDEFLİYORUZ...
MİSYON : Bizler bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş, demokratik, lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Temel görevimiz öğrencilerimizi, ilgi, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hayata ve iş alanlarına hazırlamaktır.

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : 0
Yerleşim Yeri : ESKİ CAMİ MAH. ATATÜRK CAD. NO:66 SALİHLİ - MANİSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK 70 KM, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE UZAKLIK 1 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :